Programma

PARK21dag

23 september 2017

Tijdens de Landschapstriennale wordt op 23 september van 11.00 uur tot 15.00 uur een speciale PARK21dag georganiseerd. Op deze dag beleven we samen PARK21: Ga mee op fietsexcursie, stel al u vragen in de speciale PARK21 wagen en laat u verrassen tijdens één van de presentaties. Deze dag wordt de moestuin PARK21 officieel geopend. En natuurlijk is er ook gedacht aan de jonge bezoekers, laat je schminken of doe mee aan de spinnenjacht!

Programma Lees meer over PARK21dag

Het Volgende Culturele Landschap

24 september 2017

Wat is de betekenis van het landschap voor literatuur, muziek, beeldende kunst en ontwerp? Het programma op deze zondagmiddag is rijk gevuld met muziek, film, verhalen en kunst. Buiten is er een inloop workshop voor kinderen vanaf 8 jaar. Zij mogen bouwen met bamboe. Een ontspannen zondag voor alle leeftijden! Deze culturele middag is van 14.00 tot 17.00. Lees meer over Het Volgende Culturele Landschap

Scholen Première kinderfilm: De Wilde Stad (besloten)

29 september 2017

De Wilde Stad is het derde deel van de trilogie over natuur in bepaalde leefomgevingen, gemaakt door EMS producties, bekend van ‘De Nieuw Wildernis’, over de Oostvaardersplassen. De voorstelling is besloten; speciaal voor leerlingen van groep 5 en 6 uit de regio.

De wilde stad is een film over dieren die zich hebben aangepast aan de stadse leefomgeving. Voor de kinderen uit groep 5 en 6 is een speciaal lespakket ontwikkeld gebaseerd op de film. Ook maken ze kennis met een imker, leren ze alles over de dieren in de Haarlemmermeer en kunnen ze roofvogels van heel dichtbij zien Lees meer over Scholen Première kinderfilm: De Wilde Stad (besloten)