Word vriend van PARK21!

PARK21 is de komende jaren volop in ontwikkeling. Onze vrienden dragen deze ontwikkeling een warm hart toe. Samen groeien we naar een mooi parklandschap voor iedereen. Voel je je betrokken bij PARK21 en wil je vriend worden? Lever een korte omschrijving en foto aan bij park21@haarlemmermeer.nl o.v.v. “ik word vriend van PARK21” en wij voegen je toe.

Wat kan je nog meer doen?

Volg PARK21 op social media

Vrienden van PARK21

Gebruikersgroep PARK21

Gebruikersgroep PARK21

Samen met bewoners, ondernemers en agrariërs, gaat de gemeente verder met de ontwikkeling van PARK21. Door mensen te laten meedenken over hun wensen voor PARK21, kan een park worden ontwikkeld dat aansluit bij behoeftes. In deze gebruikersgroep is een brede vertegenwoordiging van bewoners en ondernemers uit Haarlemmermeer.

Bekijk hier de verslagen van de gebruikersgroep www.park21.info/downloads

John Wijns is vriend van PARK21 en lid van de gebruikersgroep

John Wijns

Sinds 2012 maak ik deel uit van de gebruikersgroep PARK21. PARK21 is een uitdagende stip op de horizon waar telkens een stukje van wordt gerealiseerd. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij lokale ontwikkelingen en mee te denken over de inrichting en wensen die je hebt als gebruiker van het park. Nu kan ik er al heerlijk hardlopen!

John Wijns, Nieuw-Vennep

Marcel van der Steen is een sportieve vriend van PARK21

Marcel van der Steen

Mijn naam is Marcel van der Steen. Ik ben getrouwd met Brigitte en heb 2 kinderen (Jim 16 en Julia 14 jaar). We wonen in Hoofddorp, vlakbij de Toolenburgse Plas en genieten van al het moois wat daar al te beleven is. Zwemmen in het meer in de zomer, skeeleren, hardlopen, maar natuurlijk ook gezellig naar 1 van de restaurants daar aan het water. Ben actief betrokken bij PARK21 omdat ik vind dat dit voor onze directe regio, maar ook daarbuiten een uniek project is dat prachtige gelegenheid biedt voor sport, recreatie en ontspanning. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren zodat we straks als Hoofddorp trots mogen zijn op dit enorme park dat zelfs voor Nederlandse begrippen bijzonder is, en daar maximaal van kunnen genieten met elkaar.

Marcel van der Steen, Hoofddorp 

Zie ook: www.parklanden.nl

wp-content/uploads/2017/03/cv-Jan-Willem-Loman-NL-1.pdf

Meers Paardencentrum

De stallen van Meers Paardencentrum liggen aan de Hoofddorpse kant van PARK21 aan de IJweg. Verken de ruiterpaden in de omliggende parken vanaf deze 4-sterren manege.

Zie ook: www.meerspaardencentrum.nl

Moestuin Tudorpark

Moestuin PARK21

Een deel van het braakliggende terrein van de nieuwe wijk Tudorpark is tijdelijk ingericht als moestuin. De enthousiaste moestuinvereniging Tudorpark gaat verhuizen nu de bouw vordert. Ze hebben een mooie, grotere locatie midden in PARK21 op het oog naast Ranzijn aan de IJweg 1336 in Nieuw-Vennep. Heeft u interesse om te moestuinieren? De vereniging verwelkomt nieuwe leden!

Meer informatie: www.moestuinpark21.nl

Aanmelden kan bij Remie Ramdin via mailadres info@moestuinpark21.nl

 

 

Parklanden in PARK21

Parklanden

In Parklanden kunt u wandelen, boerengolfen en deelnemen aan leuke activiteiten. Van dansende koeien en houthakkersdag tot maïsdoolhof. Parklanden is een initiatief van vier actieve boeren tussen Rijnlanderweg 1144 en 1128 in Nieuw-Vennep.

Zie ook: www.parklanden.info