ZOMERWEKEN PARK21: spannende activiteiten in Haarlemmermeer

Van 4 juli t/m 15 juli zijn de Zomerweken in PARK21. Tijdens de Zomerwerken worden verschillende activiteiten georganiseerd door het hele park. Laat je bijvoorbeeld verrassen door een skatebord demonstratie tijdens de opening van de zomerweken.

Wil je graag meer weten over PARK21? Dit kan tijdens de PARK21 dag. Ook voor kinderen zijn er dan spannende activiteiten te doen. Voor de echte durfals zijn er klimclinics, skeelerclinics, ponyrijden en er is een spannende spinnenjacht. Liever samen genieten van theater? Dat kan tijdens de circustheater voorstelling.

Ook is het mogelijk om een rondleiding te krijgen bij van één van de parklanden boeren. Je kan zelfs heerlijk uit eten bij de boer. En als klap op de vuurpijl kun je een heel weekend kamperen in PARK21. Van vrijdag tot en met zaterdag wordt Landgoed Kleine Vennep omgebouwd tot een kleine “pop-up” camping en festivalterrein. Geniet onder de sterren van de film Intouchables in de openluchtbioscoop. Op zaterdag en zondag word je getrakteerd op een heus bierfestival. Kortom, zomerweken om niet te vergeten!

Bekijk het gehele programma en geef schrijf je snel in voor de verschillende activiteiten!