ZOMERWEKEN PARK21: spannende activiteiten in Haarlemmermeer

Van 4 juli t/m 15 juli zijn de Zomerweken in PARK21. Tijdens de Zomerwerken worden verschillende activiteiten georganiseerd door het hele park. Laat je bijvoorbeeld verrassen door een skatebord demonstratie tijdens de opening van de zomerweken.

Wil je graag meer weten over PARK21? Dit kan tijdens de PARK21 dag. Ook voor kinderen zijn er dan spannende activiteiten te doen. Voor de echte durfals zijn er klimclinics, skeelerclinics, ponyrijden en er is een spannende spinnenjacht. Liever samen genieten van theater? Dat kan tijdens de circustheater voorstelling.

Ook is het mogelijk om een rondleiding te krijgen bij van één van de parklanden boeren. Je kan zelfs heerlijk uit eten bij de boer. En als klap op de vuurpijl kun je een heel weekend kamperen in PARK21. Van vrijdag tot en met zaterdag wordt Landgoed Kleine Vennep omgebouwd tot een kleine “pop-up” camping en festivalterrein. Geniet onder de sterren van de film Intouchables in de openluchtbioscoop. Op zaterdag en zondag word je getrakteerd op een heus bierfestival. Kortom, zomerweken om niet te vergeten!

Bekijk het gehele programma en geef schrijf je snel in voor de verschillende activiteiten!

De PARK21 Zomerweken willen we natuurlijk graag vastleggen! We zijn er ons van bewust dat niet iedereen op een foto of in een filmpje wil. Daarom gaan we met een bandjessysteem werken. Wil je niet op de foto of film? Kom dan aan het begin van het event een bandje ophalen. Zo ben je duidelijk te herkennen door de fotografen. Let op: het kan gebeuren dat de fotograaf net jouw bandje niet ziet. Als je toch een foto ziet verschijnen die er niet hoort, stuur ons een berichtje en we zullen het onmiddellijk verwijderen.