Agenda PARK21 Zomerweken

Kindertheater PARK21

29 juni 2022

Tijdens de PARK21 Zomerweken naar spannend kindertheater? Kom op woensdag 29 juni naar de voorstelling Avontuur in de jungle!

Deze voorstelling over vooroordelen en vriendschap wil je niet missen!

Kikker wil graag terug naar z'n familie… Maar kikker weet niet zo goed wat 'ie kan verwachten. Wat nou als er niemand is die op hem wacht? Het vinden van z'n familie is nog best lastig. En hoe ga je met een ander om die er angstaanjagend uit ziet? Speel, zing en help mee om kikker zijn familie weer te laten vinden. Lees meer over Kindertheater PARK21

Yoga in de natuur PARK21

30 juni 2022

Ontdek het comfort in de yogahouding, gebruik je adem om jezelf te verlichten en kom tot ontspanning!

Tijdens de PARK21 Zomerweken kan je kennismaken met Faraja Yoga. Faraja betekent comfort, verlichting en ontspanning en dat is precies wat de lessen gaan bieden. Ontdek het comfort in de yogahouding, gebruik je adem om jezelf te verlichten en kom tot ontspanning. Faraja yoga vindt haar basis in Critical Alignment Yoga. Dit is een yogavorm gericht op fysieke ontspanning en meer mobiliteit in je lichaam. Lees meer over Yoga in de natuur PARK21

Klimmen bij klimpark21

2 juli 2022

Hou je van klimmen? Dat kan bij Klimpark21 met 21% korting tijdens de PARK21 Zomerweken (korting geldt van 2 t/m 10 juli)!

Voor de allerkleinsten (4-7 jaar) is er de 1 meter route. Een spannende hoogte voor kinderen. Wil je hoger, dat kan met de laaghanger (4 meter hoog) en de middenmoter (7 meter hoog). Ben jij een echte durfal? Ga dan voor de baan van 10 meter!

Reserveren tickets via www.klimpark21.nl. Vermeld hierbij de kortingscode: Park21%. Lees meer over Klimmen bij klimpark21

Slootjesdag PARK21

2 juli 2022

Weet jij wat er allemaal in en naast de sloot leeft?

Kom op 2 juli naar Slootjesdag en leer alles over het waterleven en de waterkwaliteit! Tijdens de Slootjesdag kunnen kinderen zelf beestjes vangen met eigen netjes!

Wist je dat de sloot een bijzondere leefomgeving is van grote dieren (blauwe reigers) tot kleine dieren (watervlooien)? Lees meer over Slootjesdag PARK21

Workshop crossfit PARK21

2 juli 2022

Kom erachter hoe fit je bent tijdens deze outdoor sport activiteiten.

DJYM Outdoor is de plek waar je op een leuke en efficiënte manier kan werken aan een gezonder leven.

Tijdens de PARK21 Zomerweken kan je op 2 juli kennismaken met hun outdoor lessen.

Je kunt je opgeven voor een les om 10.00 uur of om 10.45 uur.

Wees er snel bij want het aantal kaarten is beperkt!

Locatie:  Kleilandpad 25, 2152 NB Nieuw-Vennep Lees meer over Workshop crossfit PARK21

Rugby clinic PARK21

2 juli 2022

Kom en maak kennis met de mooie sport rugby tijdens een clinic in PARK21!

Je kunt op 2 juli tijdens de PARK21 Zomerweken kennis maken met rugby. Met ervaren sporters van Rugby Club Haarlemmermeer Hawks oefen je het formeren van looplijnen, de ruck situatie en het formeren van onder andere een scrum!

Dit alles op een speelse en veilige wijze met heel veel pret en gezelligheid. Geschikt voor kinderen en volwassenen van 7 tot 50 jaar.

Geef je snel op! 

Locatie: Kleilandpad 25, 2152 NA Nieuw-Vennep Lees meer over Rugby clinic PARK21

Plantenexcursie PARK21

5 juli 2022

Wat groeit en bloeit er in PARK21? Op 5 juli kun je meelopen met een natuurgids van de IVN werkgroep Haarlemmermeer! PARK21 ligt tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Het deel aan de Hoofddorpse kant is al enkele jaren ingericht. Tijd om eens een kijkje te nemen naar wat er leeft in dit gebied met diverse biotopen, als bermen, waterkant en bos.

Tijdens de wandeling kijken we naar wat we tegenkomen van plant naar vlinder of vogel.

Geef je snel op!  Lees meer over Plantenexcursie PARK21

Hutten Bouwen PARK21

8 juli 2022

Hoe stoer ben jij?

Kom en bouw met je eigen bouwpakket jouw gave hut bij Palènpa Park op Landgoed kleine Vennep! Op 8, 9 en 10 juli ontvangen bezoekers 21% Zomerweken korting.

Je kunt dan ook op zaterdagavond je hut bouwen. De korting geldt voor de bouwkavel en prijs per persoon en wordt bij betaling ter plekke verrekend.

Reserveer snel via www.palenpa.nl!

In dit weekend zijn hier ook een pop-up camping, openluchtbioscoop en Foodtruck Festival als onderdeel van de PARK21 Zomerweken. Lees meer over Hutten Bouwen PARK21

Pop-up camping PARK21

8 juli 2022

Wakker worden met uitzicht over een prachtig groen boerenlandschap? Dat kan van 8 t/m 11 juli in PARK21!

Op Landgoed Kleine Vennep wordt dan weer een echte boeren “pop-up camping” aangelegd! Deze kleinschalige camping is de perfecte uitvalbasis voor de PARK21 Zomerweken!

Dit weekend geniet je niet alleen van het kamperen op deze unieke locatie, ook kan je meegenieten van de openluchtbioscoop en het foodtruck festival! Deze gaan letterlijk naast het kampeerterrein plaatsvinden. Lees meer over Pop-up camping PARK21

Pagina's