Bierfestival

zaterdag, 14 juli, 2018 - 14:00

De zomer is in het land. Kom allen naar het Bierfestival PARK21! Dit speciale bierfestival wordt georganiseerd door HoppigHoofddorp. Het is de tweede editie van het speciaalbierfestival. Verschillende zomerse bieren staan voor je klaar op Landgoed Kleine Vennep. Op 14 en 15 juli 2018 wordt het landgoed omgetoverd tot een waar hopparadijs.

Hollandse Hophoofden met ambacht
Er staan op het festivalterrein ongeveer 6 lokale brouwerijen klaar om hun bieren met jullie te delen. Er zullen bekende en minder bekende hophoofden staan. Alleen de lokale Nederlandse en Haarlemmermeerse brouwerijen zijn vertegenwoordigd. Met dit aanbod staat er zeker wat lekkers voor je klaar! De brouwers nemen hun beste bieren, met passie gebrouwen, mee om jou kennis te laten maken met de wereld van speciaalbier. Kom dus genieten met je vrienden, familie, collega's en biergenoten van al dat mooie Nederlandse ambacht. De brouwers zijn zelf aanwezig om hun passie met jou te delen!

Wat: Bierfestival PARK21
Waar: Landgoed Kleine Vennep, Hoofdweg 1041, 2152 LJ Nieuw-Vennep
Tijd: 14 juli 14.00 - 22.00 uur en 15 juli 12.00 - 22.00 uur

De entree is gratis, maar wil je lekker proeven, dan koop je voor € 10 een startpakket. Je krijgt dan 3 munten en 1 glas om te laten vullen.
Vanzelfsprekend zijn er ook uitgebreidere pakketen te koop.

Wil je nu alvast je kaart kopen, dan kun je je bestelling plaatsen bij HoppigHoofddorp.

Let op: het aantal parkeerplaatsen is beperkt dus kom zoveel mogelijk op de fiets.

Vorige artikel Volgende artikel