Landschapstriënnale in PARK21

dinsdag, 11 april, 2017 - 08:30

Elke drie jaar wordt de Landschapstriënnale ergens in Nederland georganiseerd. De hele maand september 2017 strijkt dit landelijke evenement neer in PARK21, midden in de Haarlemmermeer. Met een bomvol programma waarin het landschap centraal staat.

Voor en met wie?
Voor iedereen die zich met het landschap bezighoudt, zich ermee verbonden voelt en er graag is. Voor de bewoners van de Haarlemmermeer en daarbuiten die van het landschap willen genieten, voor ondernemers die het landschap gebruiken en voor onderzoekers die het landschap willen begrijpen.

Voor landschapsarchitecten, stedebouwkundigen, filmers, fotografen en beeldend kunstenaars, zowel beginners als gevorderden, die het landschap willen ontwerpen. Kortom, voor iedereen die zich met het landschap bezighoudt, zich hiermee verbonden voelt of er graag in recreëert.

Landschap van de toekomst
Tijdens de Landschapstriënnale wordt het landschap gevierd. Het bewustzijn van de waarden die erin zijn verankerd, maar ook de betrokkenheid van boeren, burgers, bestuurders, beheerders en professionals worden versterkt. De Landschapstriënnale maakt het gesprek
over de kansen, de ontwikkeling, de samenwerking en de oplossingen voor het landschap van de toekomst mogelijk.

Vorige artikel Volgende artikel