Mee tussen de koeien

dinsdag, 10 juli, 2018 - 19:15

Zodra je binnen loopt bij zuivelboerderij Van Wees voel je het direct. Alles hier wordt met passie en liefde gemaakt en onderhouden. De Meisjes, zoals Kees en Ellie hun koeien noemen, begroeten bezoekers met een luide loei en ze komen direct op je af! En dan zijn daar ook nog de vele kaassoorten, karnemelk, yoghurt en melk…. Zo lekker als hier zul je het niet snel tegen komen. Het is niet voor niets dat Van Wees al vele prijzen heeft gewonnen en ver buiten de Haarlemmermeer bekend is!

Tijdens Mee tussen de koeien neemt parklandenboer Kees van Wees je mee over zijn boerderij. Hij vertelt vol passie over zijn meisjes en hoe het gehele proces van kaas en melk maken in zijn werk gaat. Natuurlijk krijg je ook even de kans de koeien van dichtbij te begroeten en dat vinden de meisjes oh zo leuk! Even knuffelen en gedag zeggen! Het is erg bijzonder om het gedrag van de koeien van zo dichtbij te zien. Kees ziet bijvoorbeeld precies wat zijn meisjes voelen en nodig hebben! En voor degene die het zich afvragen, je mag ook proeven hoor!

Naast het runnen van zijn de zuivelboerderij is Kees ook parklanden boer. Hij organiseert daar, samen met de andere parklandenboeren, veel verschillende activiteiten. Hiermee brengt hij stad en platteland samen en zorgt voor onvergetelijke ervaringen.

Kom naar mee tussen de koeien en laat je meeslepen met het verhaal van Kees en kom de meisjes even lekker knuffelen!

Wat: Mee tussen de koeien.

Waar: Rijnlanderweg 1166, 2153 KC, Nieuw -Vennep

Tijd: Inloop 19.15 uur start 19.30 uur.

Aan de rondleiding zijn geen kosten verbonden. Je moet je echter wel inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt.

Deelname aan de rondleiding is gratis. Je kan je hier aanmelden.

Let op: het aantal parkeerplaatsen is beperkt dus kom zoveel mogelijk op de fiets.

Vorige artikel