Rondleiding bij boer Rus

donderdag, 4 juli, 2019 - 19:30

Altijd al een kijkje willen nemen bij de boer achter de velden? Op 4 juli geeft Abram Rus een rondleiding op zijn boerderij!

Elke dag zie je prachtige velden met bloemen en andere gewassen groeien en bloeien. Achter deze mooie landschappen bevindt zich een druk bestaan. Op 4 juli kun je mee met de rondleiding van Abram Rus, PARK21 boer van het eerste uur, en zien wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een boerenbedrijf.

Abram heeft zijn akkerbouwbedrijf gecombineerd met een kwekerij, wat voor een extra dimensie zorgt. Op het 56 ha grote bedrijf teelt hij suikerbieten, uien, granen en verschillende soorten aardappelen. Daarnaast heeft hij zes hectare bloemen (onder andere zonnebloemen, zeven soorten Pioenrozen en maar liefst 20 verschillende soorten Dahlia’s). Ook is hij de enige agrariër in Haarlemmermeer met een hectare kerstbomen. Daarbij komt ontzettend veel kijken, Abram geeft met deze rondleiding een kijkje in zijn keuken.

Naast het runnen van zijn eigen bedrijf is Abram ook Parklanden boer. Hij organiseert daar, samen met de andere parklandenboeren, veel verschillende activiteiten. Hiermee brengt hij stad en platteland samen en zorgt voor onvergetelijke ervaringen.

Wat: Rondleiding door Abram Rus.

Waar: IJweg 1391, 2152 NB Nieuw Vennep

Tijd: Inloop 19.15 uur start 19.30 uur.

Toegang: gratis (je moet je wel inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt)

Let op: het aantal parkeerplaatsen is ook beperkt dus kom zoveel mogelijk op de fiets.

Bestel direct jouw tickets!

Vorige artikel