Een artist impression van activiteiten in PARK21

Krijg 30 juni antwoord op vragen over PARK21

Haarlemmermeer is volop in ontwikkeling en tot 2040 groeit het aantal inwoners snel. Dat vraagt om extra ruimte voor het doorbrengen van onze vrije tijd. Daarom werkt de gemeente aan PARK21. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Volg dan op 30 juni van 19.30 tot 20.30 uur de live informatiebijeenkomst over PARK21. 

PARK21 is een groeiend park met ruimte voor sport en ontspanning, innovatie, educatie, landbouw en veel groen. Het park ligt tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep en heeft een grootte van 1.000 hectare. Voor het park zijn een concept-Milieueffectrapport (MER) en voorontwerpbestemmingsplan gemaakt. Deze zijn nodig om PARK21 verder aan te kunnen leggen. Het concept-Milieueffectrapport (MER) en voorontwerpbestemmingsplan zijn 8 juni goedgekeurd door B&W.

Wethouders Mariette Sedee en Fouad Sidali en projectleiders Aafke Kaspers en Jeroen de Pijper vertellen tijdens de informatiebijeenkomst over PARK21 en geven aan wat de volgende stappen zijn. Ook krijgt u een toelichting op wat in het concept MER en voorontwerpbestemmingsplan staat en hoe u hierop kunt reageren. Bovendien kunt u al uw vragen over het park stellen. 

Er is gekozen voor een digitale oplossing, omdat fysieke informatiebijeenkomsten door de coronamaatregelen nu niet kunnen.

Live via Facebookpagina van PARK21 

De online informatiebijeenkomst over PARK21 is op woensdag 30 juni van 19.30 tot 20.30 uur te volgen via de Facebookpagina van PARK21. Hiervoor is geen Facebookaccount nodig. Heeft u een Facebookaccount? Dan kunt u reageren via Facebook en een herinnering instellen zodat u een melding krijgt als de uitzending begint. Heeft u geen Facebookaccount? Dan kunt u tijdens de uitzending via WhatsApp een vraag sturen naar het nummer dat in beeld komt.

Komt het tijdstip van de online informatiebijeenkomst voor u niet uit? Of heeft u deze gemist? Kijk het dan terug via de Facebookpagina van PARK21.
 

Vorige artikel