Beleef de Pop-up camping!

Alex Huttinga liep er al een tijdje mee rond. En, zoals hij zelf zegt, hij roept het al een paar jaar: zorg bij evenementen in PARK21 voor een camping. Dat is leuk. Niet alleen voor inwoners van Haarlemmermeer, ook voor mensen van buiten de gemeente. De organisatie van de PARK21 Zomerweken kwam dit ter ore. En zij pakten het op. Tijdens deze eerste editie van de Zomerweken kunnen mensen van 13 tot en met 15 juli kamperen in PARK21. Dat wordt een unieke ervaring.

Kamperen bij de boer

Natuurlijk is de eerste vraag aan de bedenkers van deze popup-camping: wat kunnen mensen verwachten?

Terry Jonkman, lachend:

"Mooi weer! Want dat is de verwachting. Wat de campinggasten in ieder geval kunnen verwachten is een omgeving van boerenland. Je bent tenslotte op een boerderij, dicht bij een meertje, dicht bij winkels. En net als een “gewone” camping zijn er sanitaire voorzieningen, natuurlijk ook met douches. Wij bieden een unieke kampeerervaring op een plek waar normaal geen camping is."

Alex Huttinga vult aan:

"Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli is er van alles te doen. Voor jong en oud. Zoals Terry al zei beleef je het boerenland. Er is een rondleiding door een boer, die de mensen een kijkje geeft achter de schermen van het boerenbedrijf. Er zijn verschillende boerenbedrijven. Zo is er een koeienbedrijf, maar ook bedrijven die aardappels verbouwen en bloemen kweken. En het is natuurlijk ideaal om vanuit je tent of caravan naar het bierfestival te gaan. Mensen kunnen een startpakket kopen en krijgen dan een glas en kunnen bij de lokale bierbrouwers uit Haarlemmermeer bier proeven. Zo kan je de smaak proeven van een aantal verschillende biertjes. Het bierfestival eindigt zondag 15 juli om 20.00 uur. Dat geeft de mogelijkheid om met z’n allen om 17.00 uur de WK-finale kunnen kijken. Helaas zonder Oranje, maar we hopen op een spannende wedstrijd!"

Een bijkomend voordeel van het opslaan van de tent of het plaatsen van de caravan of camper tijdens dit weekend is dat het gegarandeerd toegang geeft tot de openlucht bioscoop.

Alex:

"Dat is zeker een groot voordeel, want de kaarten zijn eigenlijk al uitverkocht. Er is alleen nog plaats voor de campinggasten." 

Demain tout commence

De film, Demain tout commence begint na zonsondergang. Dat is op vrijdag 13 juli om 22.13 uur. Het is dus een nachtelijke voorstelling.
Verder is er een zomerpodium waar diverse bands verschillende stijlen muziek spelen. Ook hier voor elk wat wils. Voor kinderen is er een springkussen en er is gelegenheid voor sport zoals volleybal en diverse spelletjes.


Er is nog ruim plaats op de camping. Beleef de unieke ervaring van de Haarlemmermeerse pop-up camping tijdens deze eerste editie van de PARK21 Zomerweken.  

Vorige artikel