Bierfestival PARK21 door Hoppig Hoofddorp en Pop-up Camping

Op deze kleinschalige camping zijn 29 kampeerplekken. Een perfecte uitvalbasis voor de PARK21 zomerweken! Dit weekend geniet je niet alleen van het kamperen op deze unieke locatie, ook kan je meegenieten van de openluchtbioscoop en het bierfestival! Deze gaan letterlijk naast het kampeerterrein plaatsvinden.

Dit speciale bierfestival wordt georganiseerd door Hoppig Hoofddorp. Het is de tweede editie van het speciaalbierfestival. Verschillende zomerse bieren staan voor je klaar op Landgoed Kleine Vennep. Op 14 en 15 juli 2018 wordt het landgoed omgetoverd tot een waar hopparadijs.

Hollandse Hophoofden met ambacht
Er staan op het festivalterrein ongeveer 6 lokale brouwerijen klaar om hun bieren met jullie te delen. Er zullen bekende en minder bekende hophoofden staan. Alleen de lokale Nederlandse en Haarlemmermeerse brouwerijen zijn vertegenwoordigd. Met dit aanbod staat er zeker wat lekkers voor je klaar! De brouwers nemen hun beste bieren, met passie gebrouwen, mee om jou kennis te laten maken met de wereld van speciaalbier. Kom dus genieten met je vrienden, familie, collega's en biergenoten van al dat mooie Nederlandse ambacht. De brouwers zijn zelf aanwezig om hun passie met jou te delen!
 

Vorige artikel Volgende artikel