Boeren Paasfeest 2019

Op zondag 14 april vindt het Boeren Paasfeest plaats op Parklanden! Je eigen paastak versieren, paaseieren zoeken, lekker broodjes bakken en aardappelen poffen op het kampvuur, of knuffelen met een lammetje en ermee op de foto gaan! Het kan allemaal tijdens het Paasfeest!

Heb je nu al zin? Geef je op door een mailtje te sturen naar parklanden@gmail.com. Vergeet hierbij niet te vermelden met hoeveel personen je komt en of je met de auto komt. Meer informatie is te vinden op www.parklanden.nl.

Wanneer
Zondag 14 april van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Waar
Parklanden, parkeren aan de overkant bij Rijnlanderweg 1229, Nieuw-Vennep.

Programma

  • Een mooie paastak uitzoeken op het veld en deze versieren.
  • Zelf broodjes bakken op het kampvuur.
  • Zelf aardappelen poffen op het kampvuur. 
  • Elk uur paaseieren zoeken. En wat je vindt, mag je houden!
  • Als het weer het toelaat, kun je de paaseieren versieren. 
  • Met de lammetjes knuffelen en ermee op de foto gaan!

Kosten
De kosten voor de hele dag bedragen €5 per persoon. Hiervoor krijg je koffie, thee of limonade met een lekker koekje, broodjes om te bakken, aardappelen om te poffen, paaseieren en een prachtige paastak. Ter plekke kunt u ook  Zweedse fakkels (€3/stuk) laten maken om thuis in de tuin aan te steken. Er zijn ook mooie planken te koop. Deze planken zijn gezaagd op Parklanden zelf. Ze zijn groot en dik, dus uitermate geschikt om een naambord of zelfs een tuintafel van te maken. Prijzen verschillen per plank. 

Voedselbank
Om de week worden 300 kilo aardappelen aan de voedselbank geschonken door de Parklandenboeren. Met de opbrengst van deze dag financieren zij hier een stukje van en wordt het openbare toegankelijke gedeelte van Parklanden onderhouden.

Belangrijke informatie voor de volwassenen
Op het Boeren Paasfeest wordt gewerkt met gevaarlijk gereedschap en vuur. Natuurlijk doet de organisatie er alles aan om deze dag veilig te laten verlopen. Zorg echter wel dat u uw kinderen goed in de gaten houdt. 

Vorige artikel Volgende artikel