Circustheater PARK21

Ko & Lou, twee echte circusartiesten, brengen in deze voorstelling een ode aan de ophaler van afval, zwerfvuil en rommel! De man die net zo belangrijk is als de dokter, de psychiater en de motorcoureur: de vuilnisman!

Onder de naam: ”De verrukkelijke vuilnismannen!” presenteren Ko & Lou op 11 juli een kindervoorstelling met spectaculaire salto’s, acrobatiek en trucs. Ze jongleren met vuilniszakken en “petflessen”, blikken, glas en rotte vis om zo het afval te scheiden. Onder het mom van ”samen bouwen en veilig stapelen” maken ze van en met het publiek een menselijke piramide. Tot Ko het niet meer ziet zitten en zich terugtrekt in zijn Kliko. De Kliko wordt doorboord met ontelbare bezems. Gooien Ko en Lou het bijltje erbij neer of zullen zij als de nieuwe vuilnisman herrijzen? Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Na de voorstelling kun je zelf ook een echte circusartiest worden. Onder leiding van Ko en Lou kun leer je de fijne kneepjes van het vak. Leer balanceren jongleren en nog veel meer!

Vorige artikel Volgende artikel