Gezocht: leden voor de gebruikersgroep PARK21

PARK21 leeft! Er gebeurt veel in het eerste aangelegde gebied van PARK21. Wandel-, fiets- en ruiterpaden zijn al volop in gebruik, de bijen vliegen vrolijk rond en natuurlijk kunnen we bijna gaan genieten van de geweldige speeltuin. Maar er kan nog veel meer gebeuren in PARK21! We zijn op zoek naar mensen met leuke, spannende en educatieve ideeën, die willen meedenken, meehelpen met het organiseren van activiteiten en kritische vragen stellen.

En wie kunnen dat beter dan de (toekomstige) gebruikers van PARK21 zelf?

Sinds eind 2012 bestaat de gebruikersgroep PARK21. Hierin zit een vertegenwoordiging van bewoners, ondernemers en agrariërs. Zowel uit het gebied van PARK21 als daarbuiten. Doormiddel van deze groep willen we de wensen en behoeftes van de toekomstige gebruikers in kaart brengen en kijken welke ontwikkelingen hier bij passen. Na ruim 3 jaar is de tijd aangebroken om op zoek te gaan naar nieuwe leden.

Als lid van de gebruikersgroep praat je met de specialisten van de gemeente. Je mag wensen en ideeën inbrengen, suggesties doen, kritische vragen stellen en  meedenken welke functies en activiteiten er nu en in de toekomst te doen moeten zijn in het park. Ben je juist goed in het organiseren van activiteiten of het zoeken naar mogelijkheden om evenementen van de grond te krijgen, dan ben je ook van harte welkom.

De gebruikersgroep komt ongeveer eens per 3 maanden (in de avond) bijeen.

Aanmelden

Wil je, je aanmelden voor de gebruikersgroep? Stuur je gegevens zoals je naam, adres, (mobiel) telefoonnummer en e-mailadres met een korte motivatie naar park21@haarlemmermeer.nl.

Om de gebruikersgroep werkbaar te houden, bestaat de groep maximaal uit 15 tot 20 personen. Bij grote belangstelling wordt een selectie gemaakt op basis van geografische vertegenwoordiging, doorsnee van de bevolking (leeftijd, man-vrouw verhouding) en motivatie. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt zo snel mogelijk te horen of hij/zij is geselecteerd voor de gebruikersgroep.

Vorige artikel Volgende artikel