Gezocht: nieuwe leden voor de gebruikersgroep PARK21

PARK21 is een groeiend park voor iedereen, met ruimte voor sport, recreatie, ontspanning en groen. Het park ligt tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep, heeft een grootte van 1.000 hectare en is volop in ontwikkeling. Wil jij meedenken over de toekomstige inrichting van het park? 

Voor de gebruikersgroep PARK21 zijn we op zoek naar mensen met leuke, spannende en educatieve ideeën, die willen meedenken en kritische vragen stellen. 

Sinds eind 2012 bestaat de gebruikersgroep PARK21. Hierin zit een vertegenwoordiging van bewoners, ondernemers en agrariërs. Zowel uit het gebied van PARK21 als daarbuiten. Met deze groep willen we de wensen en behoeftes van de gebruikers in kaart brengen en kijken welke ontwikkelingen hierbij passen.

Meepraten

Als lid van de gebruikersgroep praat je met de specialisten van de gemeente. Je mag wensen en ideeën inbrengen, suggesties doen, kritische vragen stellen en meedenken over functies en activiteiten in het park. 

De gebruikersgroep komt een aantal keer per jaar (in de avond) bijeen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de gebruikersgroep? Stuur dan je gegevens zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en een korte motivatie naar park21@haarlemmermeer.nl.

Om de gebruikersgroep werkbaar te houden, bestaat de groep maximaal uit 15 tot 20 personen. Bij grote belangstelling wordt een selectie gemaakt op basis van geografische vertegenwoordiging, doorsnee van de bevolking (leeftijd, man-vrouw verhouding) en motivatie. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt zo snel mogelijk te horen of hij/zij is geselecteerd voor de gebruikersgroep.

We kijken uit naar jullie aanmeldingen!
 

Vorige artikel