Haarlemmermeer Hawks spelen in PARK21

De velden zijn al een tijd in gebruik door de vereniging en waarschijnlijk is in april het clubgebouw klaar. Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks is zeer tevreden met haar nieuwe thuis aan het Kleilandpad in PARK21.

De Hawks moesten vanwege de nieuwbouwontwikkeling Victoriapark West vorig jaar op zoek naar een andere locatie. Jarenlang was de club te gast bij voetbalvereniging UNO en was het letterlijk pionieren met containers als opslagplaats, kleedkamer en keuken.

Vanaf afgelopen augustus spelen de leden hun geliefde sport op het terrein achter tuincentrum Ranzijn in PARK21. Het terrein is een tijdelijk onderkomen voor 3 tot 5 jaar. Het is de bedoeling dat de Hawks daarna op een andere locatie een vaste plek krijgen.

Voorzitter Ron Balder van de Hawks: “We zijn ontzettend blij met de nieuwe locatie waarbij we eindelijk zelfstandig onze club kunnen uitbouwen en onze club- en rugbycultuur kunnen neerzetten. We zijn nu met z’n allen hard bezig om iedereen binnenkort in ons nieuwe clubhuis te kunnen ontvangen.”

De lichtmasten staan inmiddels weer keurig op hun plaats. Daarnaast zijn de wanden in het clubgebouw geplaatst, is de stroom aangelegd en het schilderwerk is ook bijna klaar. Balder: “Het bouwen van een Hawks nest zou overigens niet mogelijk zijn, zonder alle vrijwilligers die zich inzetten in hun spaarzame tijd. De club is hen hiervoor zeer dankbaar.”   

 

 

Vorige artikel Volgende artikel