Hutten bouwen in PARK21

Vanaf deze zomer kunnen kinderen hutten bouwen in PARK21! Op het terrein van Parklanden, lekker in de buitenlucht, biedt Palènpa materiaal waarmee kinderen vanaf 8 jaar zelfstandig aan de slag gaan.

Het initiatief komt voort uit de overtuiging dat buitenspelen in het algemeen en het bouwen van hutten in het bijzonder bijdraagt aan de ontwikkeling van een kind. Het ontwikkelingsmateriaal is zo ontworpen dat de hutten eenvoudig gedemonteerd kunnen worden en door anderen weer opgebouwd. En de hutten zijn groot en sterk zodat erop geklommen en in gezeten kan worden. De kinderen bouwen met palen, panelen, bouten en moeren in anderhalf uur hun eigen huttendorp.

Scholen
Palènpa richt zich in eerste instantie op scholen in de omgeving van PARK21. Het concept is geschikt voor de brugklas en voor groep 6,7 en 8 van de basisschool. Met een maximum van 35 leerlingen. 

Locatie
Het terrein van Parklanden bevindt zich tussen Rijnlanderweg 1128 en 1144 in Nieuw-Vennep. Met een groot bord wordt aangegeven waar de ingang en de parkeerplaats van Parklanden is.

De plek is prima bereikbaar met de fiets en er is ruimte om auto's te parkeren. Daarnaast zijn toiletten aanwezig.

Meer informatie en prijzen zijn te vinden op de website van Palènpa.

Vorige artikel