Klimmen op grote hoogte in Klimpark21

Vanaf september 2017 valt er op grote hoogte te klimmen in Klimpark21. Naast het klimparcours van tien meter voor volwassenen is er ook een kinderparcours met een hoogte van één meter.

Aram (13 jaar) vertelt:
“Je hart klopt in je keel, de adrenaline stroomt door je lijf, inmiddels knikken ook je knieën een beetje. Je klimt steeds hoger en overwint meer dan 40 verschillende hindernissen. Je bent steeds zekerder en als laatste tokkel je zelf meer dan 250 meter naar beneden! Echt super gaaf!”

En niet alleen voor het klimmen kan je hier terecht. Afgelopen zomer legde Klimpark21 met de grond die vrijkwam bij het graven van het water rondom het klimpark een skateboard parcours aan. Rondom het parcours kan dus off road geskateboard worden. Met de wind door je haren over het heuvellandschap op een elektrisch skateboard. Een ervaring die je niet snel zult vergeten.

PARK21 is trots dat Klimpark21 midden in het groene hart van het park ligt, naast de speeltuin Kleiland. Klimpark21 is goed te bereiken per fiets en openbaar vervoer. Auto’s kunnen parkeren naast de biologische moestuin PARK21. Op de website van Klimpark21 staat meer informatie.

Vorige artikel Volgende artikel