Kom naar de PARK21 Zomerweken

Van 29 juni tot en met 10 juli staat PARK21 weer bol van de activiteiten. Overnachten op de pop-up-camping, lekker eten en drinken op het Foodtruck Festival of een penseel pakken en schilderen op een mooie parklocatie: het kan allemaal tijdens de PARK21 Zomerweken. Het is de derde editie van dit succesvolle evenement.

Woensdagmiddag 29 juni gaan de PARK21 Zomerweken van start met een spetterend kindertheater. Dit begint om 15.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur) in speeltuin Kleiland. In een heuse circustent kunnen kinderen en ouders genieten van de voorstelling Avontuur in de Jungle van theater Zwuf.

Sportdag
Na dit openingsspektakel gaat het elf dagen lang door met leuke, sportieve, leerzame, educatieve en culturele activiteiten. Zo is zaterdag 2 juli Sportdag. Maak kennis met de diverse sporten die je al kunt doen in PARK21. Van clinics tot demo’s en zelfs korting op diverse activiteiten. Van jong tot oud, iedereen kan zijn (sport)hart ophalen.

Beestjes vangen op Slootjesdag
Ook Slootjesdag hoort erbij. Kinderen ontdekken de sloot als bijzondere leefomgeving van grote dieren, zoals de blauwe reiger. En héél kleine dieren, zoals watervlooien. Ze kunnen zelf beestjes vangen met eigen netjes. Gidsen van de IVN werkgroep Haarlemmermeer vertellen over het leven in de sloot en wat er in de netjes zit.

Pop-up-camping
Het echte festivalgevoel ervaren kan op de ‘boeren-pop-up-camping’ op Landgoed Kleine Vennep van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli. De camping, met ruim veertig kampeerplekken, vormt een prima uitvalsbasis voor het laatste weekend van de PARK21 Zomerweken. In een grote openluchtbioscoop naast de camping draait op vrijdagavond 8 juli de film Bohemian Rhapsody. En op zaterdag 9 en zondag 10 juli is op Kleine Vennep een Foodtruck Festival met eten en drinken, livemuziek en verschillende kinderactiviteiten.

Programma en aanmelden
Hou voor alle activiteiten en het bestellen van tickets deze website in de gaten en onze facebookpagina. Veel activiteiten zijn gratis. Wel vooraf aanmelden, want het aantal plaatsen is beperkt.
 

Vorige artikel Volgende artikel