Landschaps-triënnale 2017 een groot succes!

Elke drie jaar wordt de Landschapstriënnale ergens in Nederland georganiseerd. In september 2017 heeft dit landelijke evenement plaats gevonden in PARK21. Wat is het landschap van de toekomst? Hoe gaat onze omgeving er de komende decennia uitzien? En wie gaat ervoor zorgen? Allemaal vragen die werden beantwoord tijdens het festival waarin het landschap wordt gevierd.

De hele maand september bezochten duizenden bezoekers meer dan 60 programma’s op en rond Landgoed Kleine Vennep, middenin PARK21. Het was elke dag een komen en gaan van bewoners, omwonenden, scholieren, studenten, gezinnen, wetenschappers, fotografen, kunstliefhebbers en nog veel meer mensen die het landschap elk op hun eigen manier kwamen vieren. Ook de wind, de Amerikaanse rivierkreeften in het gras, de regen en de zon deden naar hartelust mee.

Het was een bijzonder en succesvol festival waar met veel plezier naar terug wordt gekeken. Er zijn vele onderwerpen besproken waarover het laatste nog niet gezegd is. Het landschap leeft en blijft leven!

Op de hoogte blijven van de Landschapstriënnale en het volgende landschap? Dat kan! Kijk op www.landschapstriennale.com voor alle informatie.

Vorige artikel Volgende artikel