Milan, Dewi en wethouder Marjolein Steffens onthullen de naam van het schip!

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat er een bijzondere samenwerking is ontstaan tussen de leerlingen van Klavertje vier en PARK21. Vanaf het eerste moment tot en met de officiële opening op 13 mei 2016 is er met een enorm enthousiasme door een grote groep leerlingen aan de natuurspeelplaats en speeltuin Kleiland ontworpen en zelfs meegebouwd.

Vanaf het eerste moment kwamen de leerlingen met bijzondere, creatieve ideeën. Zonder deze ideeën zouden beide speelplekken er nu heel anders uitzien. Het vliegtuig, het schip en het Cruquius gemaal in de speeltuin zijn door de leerlingen bedacht.

Ook hebben de leerlingen meegedacht over de naam van het schip. Milan en Dewi hebben beide het Polderschip bedacht. Een perfecte naam voor het schip!
Zij hebben wethouder Marjolein Steffens dan ook geweldig ondersteund tijdens de officiële bekend making.

De samenwerking van Klavertje vier is een fantastisch voorbeeld van hoe de gemeente PARK21 tot leven wil brengen: samen met bewoners van Haarlemmermeer. Door het samen te doen, ontstaat er een park dat aan de behoeften van de inwoners van Haarlemmermeer voldoet, waardoor zij er extra van genieten. Zo wil PARK21 de komende tijd steeds meer met bewoners van Haarlemmermeer aan de slag: van jong tot oud. Bent u benieuwd wat er nog meer gebeurt in het park; houd dan de Facebook pagina en de website in de gaten.

Vorige artikel Volgende artikel