Parkland-boeren opzoek naar vrijwilligers en samenwerkingen

De boeren van Parklanden organiseren geweldige activiteiten. Ook in 2019 staan er leuke activiteiten op de planning. Zo komt er op 14 april een boeren paasfeest, op 20 april dansen de koeien weer de wei in en is op 8 september de populaire Aardappeloogstdag. Ook zorgen de parkland-boeren 1 maal in de twee weken voor het inpakken van aardappelen voor de voedselbank Haarlemmermeer.

Vrijwilligers gezocht

Omdat de boeren zelf allemaal een druk boerenbestaan hebben zoeken ze vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij de verschillende evenementen. Hou je van gezelligheid en buiten bezig te zijn, ben je bereid je handen uit je mouwen te steken en heb je zin om te helpen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Ton van Schie, parklanden@gmail.com. Vanzelfsprekend kun je hier ook al je vragen kwijt.

Verder groeien

De Parkland-boeren willen zelfs verder groeien en zoeken daarom de samenwerking met andere partijen op. De eerste gedachten gaan uit naar een sportclub, een natuureducatie club, een wandelclub of scholen, maar misschien heb je zelf wel een geweldig idee! Enthousiast geworden? Kijk voor meer info op: www.parklanden.nl/over-parklanden/parklanden-wil-meer/.

Vorige artikel Volgende artikel