Programma Landschaps- triënnale nu online!

Elke drie jaar wordt de Landschapstriënnale ergens in Nederland georganiseerd. De maand september 2017 vindt dit landelijke evenement plaats in PARK21. Wat is het landschap van de toekomst? Hoe gaat onze omgeving er de komende decennia uitzien? En wie gaat ervoor zorgen? Allemaal vragen die worden beantwoord tijdens het festival waarin het landschap wordt gevierd. Een feest voor jong en oud, voor professionals en experts, maar ook bewoners.
Een maand lang kunt u hier proeven en genieten van allerlei evenementen, zoals tentoonstellingen, voedselmarkten, (kinder)workshops  en een feestelijke publieksopening op 2 september. En uiteraard zijn we benieuwd naar hoe u de toekomst van het landschap ziet.

Voor wie?
Voor iedereen die zich met het landschap bezighoudt, zich ermee verbonden voelt en er graag is. Voor de bewoners van Haarlemmermeer en daarbuiten die van het landschap willen genieten, voor ondernemers die het landschap gebruiken en voor onderzoekers die het landschap willen begrijpen.

Voor landschapsarchitecten, stedebouwkundigen, filmers, fotografen en beeldend kunstenaars, zowel beginners als gevorderden, die het landschap willen ontwerpen. Kortom, voor iedereen die zich met het landschap bezighoudt, zich hiermee verbonden voelt of er graag in recreëert.

Waar?
De Landschapstriënnale vindt plaats in PARK21, Haarlemmermeer op de boerderij van Dirk Molenaar. Een plek omringd door uitgestrekte polders, vol verhalen en toekomstdromen.

Het veelzijdige programma van PARK21 is hier te vinden. Het hele programma op de website van de Landschapstriënnale!

Vorige artikel Volgende artikel