Schep je eigen kerstboom uit de PARK21-klei

Op 9 december vanaf 10 uur is het weer mogelijk je eigen kerstboom uit de PARK21-klei te scheppen. Op de Decemberhoeve van PARKLANDEN-boer Abram Rus ga je het veld in en zoek je de perfecte boom uit. Dan graaf je hem zelf, met het hele gezin, met je vriend of vriendin of met opa en oma uit de klei.

Er zijn verschillende soorten verse kerstbomen te koop; Nordmannen, Blauwsparren of “gewone” kerstbomen. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte tussen de 20 en 25 euro. De bomen zijn tussen de 1.60 meter tot 2.50 meter hoog . De verse kerstbomen zijn voorzien van een kluit, maar mogen ook worden afgezaagd. Je kunt dus de hele kerstperiode van die heerlijke verse geur genieten.

Voor kinderen is het mogelijk om op 9 december voor 3,50 euro een eigen kerststukje te maken. Alle materialen zijn aanwezig. Onder het genot van een heerlijke kop warme chocolademelk kunnen er prachtige stukjes worden gemaakt.

Natuurlijk is het voor echte fanatiekelingen al vanaf nu mogelijk een reeds gekapte boom te kopen aan de IJweg. Het erf van de Decemberhoeve is dan al helemaal omgetoverd tot kerstbomenbos. Je kan hier terecht voor kleine boompjes van 15 euro tot de allergrootste en allermooiste van 75 euro.

Zoals ieder jaar kan je in de schuur van de Decemberhoeve terecht voor een uitgebreide collectie sfeervolle kerstdecoratie, variërend van kerstballen, kerstkransen, tot een hele collectie Dickensville-huisjes.

Het adres van de Decemberhoeve is:

Decemberhoeve
IJweg 1391
2152 NB  NIEUW-VENNEP

Openingstijden en meer informatie: www.decemberhoeve.nl

Vorige artikel Volgende artikel