Wordt eigenaar van de eerste PARK21 kerstboom!

Na 6 jaar kweken is het zo ver.... De eerste PARK21-kerstbomen zijn een feit! PARKLANDEN-boer Abram Rus heeft ervoor gezorgd dat u dit jaar zelf een kerstboom kan rooien!

Vanaf zaterdag 10 december mag u zelf uw eigen boom op het veld uitkiezen, om vervolgens alleen, of bijvoorbeeld samen met uw kinderen, de boom uit te graven of af te zagen.

Bij de PARK21-kerstboom hoort de enige echte PARK21-paperbag, super leuk voor om de kluit van de boom of voor de kerstcadeautjes! In de geweldige kerstschuur is een knutselhoek gemaakt waar u met uw kinderen zelf een kruis mag timmeren voor onder uw gezaagde boom. En dat alles natuurlijk onder het genot van een lekkere chocomel.

Dus dit jaar niet zo maar een boom, maar een zelf uitgekozen PARK21-KERSTBOOM!

Abram, de kerstboer van Parklanden, heeft diverse soorten bomen in diverse maten op zijn Decemberhoeve op de IJweg. Gewone kerstbomen, Noordmannen en blauwsparren. Gezaagd of in pot, dus voor elk wat wils! De prijs van een verse, zelf uitgezochte en uitgestoken boom is 25 euro.

Het erf van de Decemberhoeve is ook helemaal omgetoverd tot kerstbomen bos en hier staan nog heel veel andere kerstbomen. Kleine boompjes van 15 euro tot de allergrootste en allermooiste van 75 euro. In de schuur is nog ook een sfeervolle collectie met kerstdecoratie, variërend van kerstballen, kerstkransen, tot een hele collectie Charles Dickens huisjes te vinden. Voor elk wat wils, wat het echt uniek maakt!

Alle verse, zelf uitgezochte en zelf uitgestoken bomen zijn allemaal grootgebracht op de Decemberhoeve, in de Haarlemmermeer, door een echte PARKLANDER KERSTBOER!

Het adres van de decemberhoeve is:

Decemberhoeve
IJweg 1391
2152 NB  NIEUW-VENNEP

Openingstijden en meer informatie: www.decemberhoeve.nl

Vorige artikel Volgende artikel