Park-Evenemententerrein

Op het terrein van het baggerdepot MeerGrond aan de Rijnlanderweg wil de gemeente een groen en openbaar park met heuvels aanleggen. Als onderdeel van PARK21 kunnen fietsers en wandelaars hier hun weg vinden en bezoekers recreëren. Ook is hier straks ruimte voor een beperkt aantal kleine en grote evenementen. De gemeente is op dit moment bezig met het ontwerp voor dit deelgebied. 

Participatie- en informatiebijeenkomst over schetsontwerp 14 juni 2023

De gemeente organiseerde op 14 juni 2023 een bijeenkomst over het schetsontwerp voor het Park-Evenemententerrein in PARK21.  Tijdens de bijeenkomst kregen omwonenden en andere geïnteresseerden een presentatie van het schetsontwerp door de landschapsarchitect van het bedrijf BRO. De aanwezigen konden hierop reageren en hun vragen stellen. Daarna kon iedereen langs verschillende themahoeken lopen en in gesprek met medewerkers van de gemeente. De bezoekers kwamen met suggesties en ideeën voor het ontwerp. Ook werden veel vragen gesteld. Deze gingen vooral over verkeer en evenementen, de grond op het terrein en de aanwezige planten en dieren.

Bekijk de presentatie van het schetsontwerp op 14 juni 
Bekijk het verslag van de bijeenkomst op 14 juni 
Bekijk de vragen en antwoorden, opmerkingen en ideeën van de bijeenkomst op 14 juni 

Meer informatie? 

Neem dan contact op met het projectteam van PARK21. Dit kan door een e-mail te sturen naar park21@haarlemmermeer of door te bellen met 0900-1852.